Rendezvény helyszín

Rendezvényhelyszínt keres Budapesten?

Foglaljon időpontot még ma!

Minden ember, és minden cég életében vannak olyan jelentős, különleges pillanatok, amelyeket egy sikeres és jó hangulatú rendezvény keretében szeretne emlékezetessé tenni. A Bajai Halászcsárda rendelkezik a megfelelő gyakorlattal, hogy az adott esemény a lehető leggördülékenyebben és a legjobb hangulatban álljon össze az adott határidőre, és minden pontosan olyan legyen, amilyennek a megrendelő megálmodta.

Legyen ez családi esemény – esküvő, keresztelő, ballagás, születésnap, évforduló – vagy akár céges rendezvény, a Bajai Halászcsárda tökéletes választás.

Éttermünk és kertünk nagyszerű lehetőséget biztosít születésnapi ünnepségek, vacsorák, partik megrendezésére. Éttermünk felejthetetlen atmoszférája, családias hangulata és nagyszerű díszítései élvezetesebbé tesznek minden alkalmat, a nyári estéken pedig kerthelyiségünk nyújt kihagyhatatlan lehetőségeket. Tegye emlékezetessé születésnapját, vagy okozzon meglepetést családtagjának, barátjának. Örömmel segítünk egy meglepetés ünnepség megszervezésében és előkészítésében is!

Tudjuk, hogy egy rendezvény sikere sok részleten múlik. Ezért a Bajai Halászcsárda különös figyelmet fordít valamennyi vendégünk ünnepének lebonyolításra.

 

Budapesten is szeretné élvezni a bajai halászlé különleges ízvilágát?

Látogasson el éttermünkbe!

Nincs is jobb alkalom ennek a fenséges ételnek az élvezetére, mint egy baráti vagy céges karácsonyi rendezvény. Ha több barátjával is szeretné megünnepelni karácsony napját, de nincs lehetősége otthonában helyet biztosítani számukra, esetleg nincs ideje főzni, térjenek be hozzánk!

Nálunk házias ételekkel, hagyományos és különleges fogásokkal is találkozhatnak. Előre megbeszélt menüsor esetén segítünk összeállítani Önnek egy kedvező árú és ízletes fogás sorozatot. Emellett príma italokkal is szolgálhatunk.

Csárdánk akár 100 fő befogadására is alkalmas, így nálunk lehetőség nyílik nagyobb céges karácsonyi rendezvények lebonyolítására is, kifogástalan színvonalon. Igény szerint élő zenével is tudjuk fokozni a jó hangulatot, hogy a zenekedvelőknek is örömet szerezzünk. Bajai halászcsárdánk kellemes és családias atmoszférát teremt céges rendezvények megrendezéséhez.

Ha még nem döntötte el, hova szervezi a cég karácsonyi összejövetelét, tekintse meg étel- és itallapunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot!

bajaihalaszcsarda.hu

 

Céges rendezvények

Rendezze nálunk csapatépítő rendezvényét!

Minden cég életében adódnak olyan alkalmak, melyek okot adnak egy kellemes, együtt eltöltött ebédre vagy vacsorára, legyen szó üzleti találkozóról, ünnepségekről, évértékelésről, csapatépítő rendezvényről vagy egyszerűen csak ösztönözni vagy megköszönni szeretné a vezetőség dolgozói precíz, kitartó és sikeres munkáját. Napjainkban számos lehetőség közül választhatnak az ügyfelek, azonban egy autentikus magyar étterem és a kifogástalan ízletes menüsor az egyik legmegfelelőbb és sikeresebb választás.

A budapesti Bajai Halászcsárda szeretettel várja vendégeit céges rendezvények keretein belül is, ahol nem csupán ízletes halászlével, de számos egyéb finom fogással, borokkal kápráztatja el a résztvevőket. Jó idő esetén vendégeink szabadtéren is elfogyaszthatják ebédjüket vagy vacsorájukat, ahol igény szerint látványkonyha jelleggel készítjük az ételeket. Lehetőség van továbbá élőzenés előadásra is a rendezvény alatt, mellyel hangulatosabbá varázsolhatjuk az eseményt.

Ha felkeltettük érdeklődését és tökéletes helyet keres céges összejövetelhez, válasszon minket és garantáltan jó hangulatban, finom ételek fogyasztásával telik majd az idő!

Családi összejövetelek a Bajai Halászcsárdában!

Szeretne egy hangulatos vasárnapi ebédet eltölteni családjával, de nem találja a megfelelő éttermet? Próbálja ki a Bajai Halászcsárdát és garantáljuk, hogy nem fog bennünk csalódni!

Legyen szó születésnapról, évfordulóról, ballagásról, eljegyzésről, vagy csak egy átlagos vasárnapi ebédről, mi tudjuk, hogy a fontos dolgok finom ételek mellett történnek. Éttermünk küldetésének érzi a magyar konyha és a magyar halak szeretetének továbbvitelét és gasztronómiai hagyományának életben tartását, épp ezért étlapunkon kizárólag autentikus magyar fogások szerepelnek, melyek közt kitüntetett szerep jut a halászlének. Séfjeink csakis kiváló, magyar alapanyagokból dolgoznak, nálunk minden fogás a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel készül az előkészítéstől a szervírozásig.

Foglaljon asztalt kerthelyiségünkben és élvezze a hamisítatlan vidéki csárda hangulatát a fővárosban! Hozza el hozzánk családját és garantáljuk, hogy házias ízeink kicsik és nagyok körében egyaránt sikert aratnak majd!

Házassági évforduló a Bajai Halászcsárdában

Két ember közös életének fordulópontjait a házassági évfordulók alkalmával szokás ünnepelni, melynek napjainkban egyre nagyobb hagyományai vannak. A házassági évforduló ünnepségének megszervezése összetett folyamat, a helyszín és a vendéglátás kiválasztása különösen fontos szerepet tölt be.

A Bajai Halászcsárda kellemes és autentikus magyar környezetben várja vendégeit, valamint széles szolgáltatási körével és házias, ízletes ételeivel ideális helyszínt biztosít házassági évfordulók lebonyolításához:

 • Létszámtól függően külső (kerthelyiség) vagy belső helyszín.
 • Minőségi és ízletes ételek a magyar konyha legkedveltebb és különleges fogásai közül.
 • Élőzenés műsor, amelyhez a teljes hangtechnikai háttér biztosított.
 • Kellemes családias légkör.

Ünnepelje házassági évfordulóját igényeinek megfelelően gyönyörű környezetben, és minőségi ételekkel, válassz a Bajai Halászcsárdát! Tekintse meg weboldalunk információt, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Céges évzáró rendezvények lebonyolítása

Az év végéhez közeledve megszaporodnak a különféle céges rendezvények, legyen szó év végi értékelő eseményekről vagy akár a karácsonyi céges rendezvényről, azonban a szakmai elvárásokon felül minden alkalom célja, hogy a képviselők, dolgozók, valamint esetleg a partnerek önfeledten jól érezzék magukat ízletes ételek és italok fogyasztása mellett.

A céges évzáró rendezvények szervezése során a Bajai Halászcsárda profi gárdája teljes körű szolgáltatást nyújt:

 • Kellemes helyszín biztosítása igazi magyaros hangulatban
 • Ízletes autentikus hazai ízek, melyek igazi gasztronómiai élményt kínálnak
 • Kellemes hangulat, élőzene, műsorok és előadások szervezése
 • Akár 100 fő befogadására is alkalmas helyszín
 • Minden egyéni igény kielégítése

Zárja kellemes társaságban, igényes helyszínen, igazi magyaros ízekkel az évet, hogy igazán emlékezetes pillanatok fűződhessenek cége évzáró rendezvényéhez! Tekintse meg a Bajai Halászcsárda szolgáltatásait és kínálatát, valamint egyéni igényeivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és komplex megoldást kínálunk a céges évzáró rendezvény lebonyolításához!

Bensőséges ünnepek, felejthetetlen összejövetelek

Minden család éltében vannak olyan alkalmak, amik igazi ünneplésre adnak okot. Számos okot találhatunk az ünneplésre, de egy szórakoztató ebéd vagy vacsora a családdal és más szeretteinkkel nem feltétlenül igényel külön alkalmat.

Az ünneplésre a Bajai Halászcsárda tökéletes helyszín lehet, hiszen különleges, vidéki ízeket kóstolhatnak meg Budapesten. Éttermünk hangulatos helyszínt és páratlan ételeket kínál Önnek és kedves családjának, és garantáljuk, hogy az élmény felejthetetlen emlék lesz!

Kültéri összejövetelt képzelt el? Semmi akadálya, hiszen csárdánk igényesen kialakított kerthelyiséggel rendelkezik, így Ön jó időben a friss levegőn, napsütésben élvezheti éttermünk egyedi ízeit. Táncos eseményt kíván rendezni? Kerthelyiségünkben bőven akad hely az efféle mulatságnak, számos vendégünk élvezte már éttermünk sokoldalú lehetőségeit.

Amennyiben igényes kiszolgálást és finom ételeket keres egy rendkívül hangulatos helyszínen, a Bajai Halászcsárda lehet a megoldás! Keressen bennünket bizalommal, kérje ajánlatunkat még ma!

 

Céges rendezvények lebonyolítása a Bajai Halászcsárdában

Ha szeretne egy felejthetetlen céges rendezvényt szervezni munkatársainak, válassza budai éttermünket! A Bajai Halászcsárda bármilyen céges rendezvénytípus esetében rendelkezésre áll, egyedi igényei alapján.

 • Vállalati belső rendezvények: tréningek (csapatépítő tréning, szakmai tréningek), évzáró rendezvények, szakmai értekezletek, ünnepségek
 • Szakmai napok, programok: konferencia, kongresszus, corporate meeting, ülések, külső PR rendezvények

A céges rendezvények gyakoriságuk szerint lehetnek egyszeri alkalommal megrendezésre kerülőek, időszakonként ismétlődőek, vagy lehet rendezvény sorozat. Éttermünk rugalmas, bármelyik formánál rendelkezésre áll!

Miben tudunk még Önnek segíteni? A céges rendezvények teljes körű lebonyolításában!

A céges rendezvények lebonyolításának különböző fázisai vannak. Az előkészítő feladatok közé tartozik az időpont egyeztetés, a rendezvény programjának összeállítása, menüsor egyeztetése és a teljes költségvetés tervezése. A legizgalmasabb rész a vendégfogadás, regisztráció lebonyolítása, a technikai háttér megfelelő biztosítása, protokoll feladatok ellátása.

Válassza a Bajai Halászcsárdát céges rendezvénye helyszínéül, és kérdéseivel bátran forduljon munkatársainkhoz!

bajaihalaszcsarda.hu

Felejthetetlen születésnapi eseményt szervezne?

Ha Ön vállalta magára a feladatot, hogy egy hozzátartozójának vagy barátjának születésnapi rendezvényt szervezzen, könnyen úgy érezheti, nehéz fába vágta a fejszéjét, főleg, ha nem csak néhány fős társaságról beszélünk.

Engedje meg, hogy segítsünk!

Ha hozzánk szervezi az eseményt, biztos lehet benne, hogy épp olyan meghitt lesz a hangulat, mintha otthonába hívná vendégeit, és az ételek is épp olyan zamatosak és háziasak lesznek, csak épp a sok feladatot hagyhatja maga mögött. Budai csárdánkban egyik specialitásunk a Bajai halászlé, így ezt mindenképp ajánljuk kipróbálásra, de ha a frissensülteket, vagy az egyéb halételeket részesíti előnyben a család, bennünk akkor sem fognak csalódni!

Egy másik ok, amiért érdemes minket választani a családi rendezvény helyszínéül, az a gyermekeknek szánt kínálatunk, ahol a legkisebbek kedvenceit gyűjtöttük egy helyre, hiszen az ő örömük a legfontosabb!

Ha Önöknél is épp aktuális egy családi rendezvény, vagy egy vidéki lakodalom, keressenek fel minket!

halászlé