Esküvői vendégkönyv

“Amikor az esküvőnknek helyszínt választottunk, olyan éttermet kerestünk, ahol családias a hangulat, a kertjében a polgári szertartást meg tudjuk tartani, és bkv-val is könnyen megközelíthető legyen. Mivel mindketten a  férjemmel nagyon szeretjük a falusi hangulatot, vidéken nőttünk fel, és a rokonság egy része most is ott él, a legjobb lenne, ha mulatós, csárdás kinézete lenne az helyszínnek. Nem is reméltem, hogy Budapesten találunk olyan helyet, ahol mindezek egyszerre teljesülhetnek- de a Bajai Halászcsárda ilyen volt. A a személyzet és tulajdonos nagyon kedves és segítőkész, a cukrászdát, ahonnan az esküvői tortánkat és a sütemények egy részét rendeltük, Ő javasolta, ezenkívül sok más dologban is nagyon hasznos tanácsokat kaptunk Tőle. Látszott , hogy nem a mienk az első esküvő, amely az ő és csapata szervezésével készül.

Nem szerettünk volna túl sok dekorációt, de a Csárdába erre nem is volt szükség- nagyszerűen van díszítve különböző, falun használt eszközökkel, kár lett volna ezeket figyelmen kívül hagyni. Az étterem drapériája tökéletesen elég volt.

Minden segítséget, pl. próbavacsorát, a menü összeállítását, átvariálását, díszítést nekik köszönhetünk, fantasztikusan sikerültek!

A Valéria Duó pedig, akik az étterem zenekara nem mindennapi “bulit” varázsolt, igazi falusi lagziban érezhettük magunkat, főleg Valika csókra bíztatásaival 🙂 A zenékben idősek és fiatalok egyaránt megtalálták a nekik valót. A fogások isteniek és nagyon bőségesek voltak.

Mindent összevetve, akik Budapesten, mégis nyugalmas helyen, távol a város zajától szeretnének egy igazi, falusi menyegzőt tartani, jól akarják lakatni a vendégsereget és MULATNI vágynak, csak ajánlani tudjuk a Bajai Halászcsárdát!

Tisztelettel: Kozák Eszter Ildikó  és Kozák Péter”


“Kedves Viktor és Bálint!

Amikor az esküvői előkészületekbe belevetettem magam, az interneten bukkantam rá a Bajai Halászcsárdára. Felkerekedtünk és személyesen is szemügyre vettük az éttermet. A környék kifogástalan, a közlekedés szuper (külön előnyös, hogy hajnali buszjárat is közlekedik a csárdával szemben), és az étterem belseje magával ragadó. Amikor megérkeztünk, az étterem saját zenekara muzsikált és éhes vendégek tömege foglalt helyet az asztaloknál. Bárhová néztünk, mosolygós, kedves pincéreket láttunk, akik hellyel kínáltak bennünket. Előre megbeszéltük az üzletvezetővel, hogy mikor érkezünk egyeztetni. A vezető személye – akárcsak a csárda hangulata – elvarázsolt minket. Segítőkész, közvetlen, lelkes és rugalmas. Már az első alkalommal tudtuk, hogy nem kell tovább keresnünk, mert itt szeretnénk tartani a lagzinkat. Amit az egyeztetéseink során ígértek, mind biztosították a nagy alkalomkor. A kedvesség, a lelkiismeretesség és a rugalmasság mindvégig áthatotta az étteremmel való együttműködést. A lagzira olyan vacsorát kaptunk – mind minőségben, mind mennyiségben -, hogy jobbat nem is kívánhattunk volna, a pincérek megjelenése és a vendégekkel való kommunikációja csodás volt, mindenben segítettek, amit csak kértünk, és az asztalok feldíszítésére is maguk vállalkoztak, ami nem kevés feladatot jelentett számukra. Kivétel nélkül minden vendéget elvarázsolt a személyzet, valamint a hely elegáns és magyaros hangulata. Nem kérdés számunkra, hogy másoknak is ajánlani fogjuk az éttermet és mi magunk is vissza fogunk térni ide.

Szép napot!

(Karácsony-Pápai) Anita és (Karácsony) Gábor  :-)”


“Kedves Viktor és Bálint!

A mi várakozásainkat messzemenően felülmúlta a mulatság a Bajai Halászcsárdában!Sokat jártunk a Svábhegyre sétálgatni és én már nagyon régen kinéztem magamnak az éttermet. Azonban valahogy soha se jutottunk odáig, hogy beüljünk enni egyet. Mikor elhatároztuk Tomival, hogy összeházasodunk egyértelmű volt, hogy ide jövünk először. Rövid, lényegre törő egyeztetés után eszünkben sem volt más helyeket nézni. Így utólag mondhatjuk, hogy nem csalódtunk a személyzet kedvességében, odaadásában, az ételek minőségében, “ízösségében” :), a hely hangulatában, a zenekarban. Köszönjük Nektek!

Üdv: Ildi”


“Kedves Bálint!

Ezúton is köszönünk minden segítséget, amit az esküvőnk szervezése során nyújtottatok. Már az egyeztetések során biztosak voltunk benne, hogy profi csapattal van dolgunk, minden kérdésünkre megnyugtató választ kaptunk és éreztük, hogy rengeteg tapasztalattal rendelkeztek. Az esküvőnk előtti utolsó napokban is végig nyugodtak lehettünk, mert tudtuk, hogy a rendezvény szervezése során maradéktalanul kézben tartjátok a lakodalomhoz kapcsolódó tennivalókat. A nagy napon így már semmi dolgunk nem maradt azon kívül, hogy családunk és barátaink körében élvezzük a hely utánozhatatlan, családias hangulatát.

Anna és Gábor”

 

Esküvői Galéria