Esküvőhelyszín

Kedves Jegyespár!

Tekintse meg az alábbi linket az esküvői véleményeket.

Szeretné esküvőjét egy előkelő Budapesti étteremben tartani?

Tekintse meg esküvőhelyszín szolgáltatásunkat!

Az alábbi linket nyissa meg/másolja be böngészőjébe, és megtekintheti egyik esküvőnkről készült panorámaösszeállítást:

Nagyon köszönjük megtisztelő érdeklődésüket.

Ha Önök az igazi csárdás lakodalmat felidéző esküvőt álmodtak meg maguknak, úgy éttermünk kitűnő választás lehet, mivel egyedülálló adottságai mellett a mai napig megőrizte a klasszikus csárdák romantikus hangulatát.

A budai hegyvidék tetején, a Normafához közel, a fogaskerekű svábhegyi megállójánál páratlan környezetben található éttermünk.

A polgári szertartás lebonyolítására kiváló színhely lehet kerthelyiségünk, ahol az öreg gesztenyefák árnyékában mondhatja ki a pár egymásnak a boldogító igent.

Mindezt megfűszerezve kínáljuk hagyományos menüsorainkat, ami mellett nagy öröm számunkra, amikor a házasulandók egyedi elképzeléseinek megvalósításában részt vehetünk.

Számos emlékezetes esküvővel a hátunk mögött minden egyes alkalommal azon vagyunk, hogy életük egyik legszebb napját felejthetetlenné, örömtelivé varázsoljuk a párok és vendégeik számára.

 

Esküvőszervezés

Esküvőre készül, de még nincs meg a lakodalom helyszíne? Ne keressen tovább, rendezze esküvőjét nálunk! A Bajai Halászcsárda tökéletes választás egy ilyen neves esemény megrendezésére, hiszen hangulatos környezetben, közel a természethez található, mégis központi helyszínen fekszik.

Akár meghitt, szűk körben ünnepli élete egyik legszebb napját, akár nagyszabású ünnepségben gondolkodik, mindegyik esetben biztosítjuk a megfelelő helyszínt. Gondoskodunk a teremről, a dekorációról és természetesen a vacsoráról is.

Jelezze foglalási szándékát elérhetőségeinken!

A Bajai Halászcsárda étlapján számos ízletes magyar étel megtalálható. A halrajongók számára finom fogásokat kínálunk: a klasszikus halászlé mellett, pontypaprikás, fogas vagy lazacsteak kényezteti az ízlelőbimbókat. A halételek mellett az a vendégünk is talál az ízlésének megfelelő ételt, aki inkább frissensültre vagy salátára vágyik.

Csapatunk minden részletre odafigyel és garantálja a zavartalan és gördülékeny lebonyolítást. Esküvőszervezésben már jártasak vagyunk, így Önnek csak a násznépet kell hoznia, a többi a mi dolgunk!

 

Csárdás esküvő Budapest szívében

Bár a nyárnak vége és vele együtt a fő esküvői szezonnak is, de ez nem azt jelenti, hogy alábbhagyna a házasulandó kedv, hiszen egész évben köttetnek házasságok. Ennélfogva egész éves dilemmát jelent a jegyespárok számára az ideális esküvői helyszín kiválasztása, hogy illetve milyen stílusú lakodalmat válasszanak.

A Bajai Halászcsárda kedvező alternatívát kínál a házasulandó pároknak. Rendezze nálunk esküvőjét és kápráztassa el vendégeit egy hamisítatlan csárdás esküvővel! Halászcsárdánk nem csak a hamisítatlan és autentikus helyszínt biztosítja, de kérésre akár meg is szervezi az egész eseményt.

bajaihalaszcsarda.hu

A fővárosban, mégis idilli környezetben, a természethez közel, a Normafánál ünnepelhetik a vendégek az ifjú párt. A Svábhegy napsütésben és hófödte hegyoldallal is festői hátteret biztosít a nagy eseményhez. Éttermünkben kiváló tradicionális magyar halászlével és egyéb, ízletes halételekkel lakathatják jól a násznépet.

Rendezzen autentikus csárdás esküvőt és tegye felejthetetlenné a nagy napot!

 

Igazi vidéki lakodalom Budapesten!

Úgy gondolja, hogy a fővárosban nem talál megfelelő helyszínt egy hagyományos, vidéki lakodalomhoz? A Bajai Halászcsárdában minden feltétel teljesülhet egy minden ízében vidéki esküvőhöz!

Tegye feledhetetlenné élete legszebb napját, és ne tágítson elképzeléseitől! Ha Ön mindig is vidékies esküvőt szeretett volna, itt a lehetőség ahhoz, hogy ezt helyen, Budapesten tehesse meg. Nem kell bonyolult szervezésbe kezdenie, egyszerűen keressen bennünket, és mi teljesítjük minden kívánságát az esküvővel kapcsolatban!

Hagyományos ételeket szeretne? Semmi akadálya! Kitűnő konyhánk számos menüsort kínál, melyek közül összeállíthatja az Önnek és vendégeinek legmegfelelőbbet, de természetesen nyitottak vagyunk új elképzeléseire is.

Ha úgy érzi, lakodalmát nem tudja elképzelni igazi vidéki hangulat nélkül, keressen bennünket bizalommal, hiszen esküvői helyszínünkön minden részlet adott a tökéletes miliőhöz! Bízza ránk az esküvőszervezés teendőit és gondjait! Tervezzen velünk, Önnek pedig csak élveznie kell élete legszebb napját!

 

Esküvőhelyszínt keres Budapesten? Tartsa nálunk lagziját!

Életünk egyik felejthetetlen napja nem más, mint az esküvő napja. Ebben a röpke 24 órában sűrűsödik össze az elkövetkező együtt töltött évek minden ígérete, az elmúlt hónapok szervezkedéseinek gyümölcse, így nem csoda, ha mindenki felejthetetlen szertartásra és emlékezetes lagzira vágyik.

Ehhez vitathatatlanul egy zöldellő szabadtéri esküvő illik leginkább a kék nyári ég alatt. Ha Ön is szabadtéri esküvőt tervez, de még nem találta meg hozzá a megfelelő helyszínt, ne keressen tovább, mert a budapesti esküvőhelyszínek között a Bajai Halászcsárda a legjobb választás.

Halászcsárdánk központi helyen, mégis a természet szívében fekszik, a Normafához közel, így el sem kell hagyni a fővárost ahhoz, hogy megidézze egy hamisítatlan vidéki esküvő hangulatát. A jó levegő, a virágokkal díszített tágas kerthelyiség és az udvarias kiszolgálás mellől természetesen nem hiányozhatnak az autentikus magyaros fogások sem.

Amennyiben meggyőztük, árajánlatért és bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

 

A téli esküvő csodás élmény lehet!

Bár melegebb hónapokra tehető az esküvőszezon, érdemes elgondolkodnunk azon is, hogy télen tartjuk a nagy napot. A hulló hópelyhek gyönyörűek lehetnek, a hófödte táj pedig csodás esküvői helyszínt biztosíthat számunkra, így igen csábító érv szól a téli esküvő mellett. Azonban ha így döntünk, érdemes átgondolnunk néhány dolgot ezzel kapcsolatban.

esküvői helyszín

  • Az esküvői helyszín kiválasztásánál arra ügyeljünk, hogy a ceremónia és a lakodalom színtere ne essen túl távol egymástól, hiszen a pár számára sem praktikus és a násznépnek is kellemetlen lehet a hűvös időben közlekedni, várakozni.
  • A külső dekoráció tekintetében fokozottan figyeljünk a virágdíszekre, hiszen könnyen tönkremehetnek a virágok, nem mindegy, milyen típusokat részesítünk előnyben.
  • Ruhatárunkat ki kell egészíteni melegebb ruhákkal, cipőnkre pedig érdemes csúszásgátlót tenni, a jeges úton való biztonságos közlekedés érdekében.

A Bajai Halászcsárda ideális esküvői helyszínt biztosít az ifjú pároknak, hiszen a Normafa közelében található, mely romantikus helyszín, és télen, hóval övezve varázslatos látványt nyújt a vendégeknek. Látogasson el hozzánk, és fontolja meg Ön is a téli esküvő lehetőségét!

 

A csárdás esküvő és a tökéletes helyszín

Mindenki életének talán egyik legfontosabb eseménye az esküvő, mindannyian vágyunk arra, hogy ez a nap tökéletes legyen. Az, hogy egy esküvő helyszíne, stílusa milyen, csak a pár választásán múlik.  

Ahhoz, hogy egy igazi csárdás esküvő részesei lehessünk, elsősorban az esküvői helyszín a legfontosabb. A Bajai Halászcsárda olyan, fővároshoz közeli hely, amely ideális esküvői helyszín lehet minden pár számára, akik vidéki hangulatú, csárdás esküvőre vágynak. Mindez a fővárosban megvalósítható, mely nem csupán a közlekedést, vendégek szállítását teszi egyszerűbbé, hanem a számos lehetőségnek köszönhetően a vendégek elszállásolásával kapcsolatban is hasznos lehet.

A hagyományos csárdás esküvőhöz természetesen nélkülözhetetlen a hajnalig tartó zene és tánc. Az esküvői helyszínt érdemes ennek megfelelően választani, hogy a tánctér kialakítása se jelentsen problémát.

Csárdás esküvőt szeretne, de nem kíván elszakadni a főváros nyújtotta lehetőségektől? Keresse fel kérdéseivel és igényeivel a Bajai Halászcsárdát!

csárdás esküvő

 

Egy vidéki lakodalom hangulata Budapesten!

Esküvőt szerveznek és szeretnék, ha a hangulat a klasszikus vidéki lakodalmak hangulatát idézné, ugyanakkor nem szeretnének sokat utazni? Ha a válasz igen, a miénknél jobb helyszínt keresve sem találhatnak!

Halászcsárdánk remekül ötvözi a jellegzetes vidéki magyar csárdák előnyeit a főváros adta lehetőségekkel! Ha minket választanak, nem kell hosszú utat megtenni az esküvő helyszínei között, amivel rengeteg logisztikai problémát előzhetnek meg, ráadásul több idő marad az igazán fontos pillanatokra és a felhőtlen szórakozásra! Mindemellett maradéktalanul élvezhetik a hamisítatlan csárdás esküvő hangulatát a zamatos ételekkel, romantikus hangulattal és káprázatos dekorációval!

Ha Önök is szeretnék átélni ezt az élményt, keressék fel halászcsárdánkat mielőbb, hogy biztosan rendelkezésükre állhassunk az emlékezetes napon! Ha pedig még nem döntöttek, látogassanak el hozzánk egy kellemes ebédre vagy vacsorára, hogy személyesen is meggyőződhessenek a leírtakról!

 

Esküvő 

 

Lakodalomba szabad szolgáltatók